[vc_row][vc_column][vc_column_text c_id=”.vc_1655832120325″]
2022 En Popüler Konferans Uygulamaları
Pandemiyle birlikte 2020 yılından beri konferans uygulamaları oldukça yaygınlaşmaya başladı. Toplantılar, dersler, ekip sohbetleri ve diğer aktivitelere bu uygulamalar ile uzaktan erişmek mümkün. Peki en popüler konferans uygulamaları hangileri? Gelin birlikte bakalım.
1. ZOOM
Zoom, en çok kullanılan konferans programların biridir. Bir video konferansı için 100 katılımcıyı destekleyebilmektedir. Sınırsız sayıda toplantı destekleyen Zoom, telefon sisteminiz ile entegre çalışabilir ve online görüşmeleri çevrimiçi gerçekleştirebilirsiniz. Üç ve daha fazla kişi için grup toplantılarında 40 dakika sınırı vardır. Önceden video planlayabilme özelliğine sahip olan Zoom’un ücretsiz özelliklerinin yanı sıra ücretli olarak sunduğu birçok farklı özelliklerinden de yararlanabilirsiniz.
2. MICROSOFT TEAMS
Microsoft hesabınızdan oturup açarak Teams uygulamasına erişebilirsiniz. Uygulamayı indirmeye gerek olmadan web üzerinden bağlanabilirsiniz. Temasını ve dilini istediğiniz gibi kişiselleştirme imkânı sunan Teams, online toplantılara 250 kişiye kadar katılma imkanı sunuyor ancak ekranda en fazla 4 kişi ile görüşebiliyorsunuz. Microsoft Teams’in ücretsiz sürümüyle 60 dakikaya kadar görüşme gerçekleştirebilirsiniz.
3. GOOGLE MEET
Google hesabı açarak erişebileceğiniz Google Meet, konferanslar için en gelişmiş ve güvenilir uygulamalardan biridir. Pandemiden önce işletmelere özel sunulan bu uygulama pandemiyle beraber tüm kullanıcılara ücretsiz sunulmaya başladı. Meet, konferans görüşmelerini ücretsiz olarak 100 kişiye kadar destekliyor ve 60 dakikaya kadar görüşme yapabiliyorsunuz. Ayrıca okullar, şirketler ve diğer büyük kurumların rahatlıkla kullanabileceği bu uygulama 500 kişiye kadar toplantı yapma ve 100.000 kişiye kadar izleyiciye canlı yayın yapma imkânı sunuyor.
4. SKYPE
Skype uygulaması geçmişten günümüze popülerliğini hala devam ettiren konferans uygulamalarından biridir. Uygulamaya erişebilmek için hesap oluşturma zorunluluğu olmaması kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Skype uygulamasında birebir görüşmeler dışında arkadaşlarınız veya çalışma ekibinizle birlikte özel gruplar oluşturabilirsiniz. Skype iş görüşmelerinde de çok tercih edilen bir uygulamadır. Mülakat sırasında kişilerin portföy ekranlarını paylaşmasına izin verir. Günde 10 saate kadar görüşmeye yapabileceğiniz bu uygulama ücretsiz sürümünde aylık 100 saatlik kullanım sınırı ve aynı anda 100 kişiye kadar çevrimiçi arama imkanı sunuyor. Ücretli seçeneklerinden biri olan çağrı yönlendirme özelliği ile internetinizin olmadığı durumlarda telefonunuzdan aramalara kolayca erişebilirsiniz.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Comments are closed